Proizvodnja i prodaja tepsija za prehrambenu industriju

Proizvodnja i prodaja tepsija i plehova za prehrambenu industriju

Proizvodimo tepsije,tacne i plehove koji se koriste u različite svrhe u prehrambenoj industriji: toplo sušenje proizvoda, hladno sušenje , pečenje, pripremu, odlaganje, itd.

Nudimo širok izbor visokokvalitetnih tacni izrađenih od vrhunskih legura aluminijuma i prohroma, savršenih za sve vaše potrebe u prehrambenoj industriji.

Nabavljamo metarijale po vašoj potrebi, sve vrste legura aluminijuma u prehrambenoj industriji: AA 1100, AA 3003, AA 3004, AA 5005 itd. Nabavljamo legure nerđajućeg čelika, prohrom, namenjen upotrebi u prehrambenoj industriji: UNS - S304, S316, S430 itd.

U mogućnosti smo da pravimo tacne i plehove različitih dimenzija i oblika (kvadrat,pravougaonik,krug),u zavisnosti od zahteva kupca.

U mogućnosti smo da tacne šaljemo na eloksažu.

Tacne proizvodimo koristeći fiber laser u kombinaciji sa CNC mašinom ili presom.

Prednosti naših tacni:

Izdržljive i dugotrajne: Izrađene od superiornih legura aluminijuma, poput Al 1100 i Al 3004, naše tacne su otporne na koroziju, udarce i deformacije, obezbeđujući dugotrajnu upotrebu u napornoj sredini prehrambene industrije.

Higijenske uz lako čišćenje i održavanje: Glatka, neporezna površina naših tacni sprečava nakupljanje prljavštine i bakterija, olakšavajući čišćenje i dezinfekciju, što je od ključne važnosti za održavanje higijenskog radnog okruženja.


Proizvodnja i prodaja tacni za prehrambenu industriju

CNC mašina